Kauneuden ja hyvänolon Atelje Elea

Ajatonta kauneutta, Sinulle

Kauneuden ja Hyvänolon Atelje Elea on kahden ystävyksen perustama yritys, intohimo ihon hyvinvointiin ja ihmisen kohtaamiseen hoidossa kokonaisvaltaisesti yhdistää meitä. Hoitolamme arvoja ovat kiireetön, viihtyisä , rauhaisa ympäristö sekä asiakkaamme ainutkertainen hoitokokemus. Meille ensiarvoisen tärkeätä on laadukas työnjälki ensiluokkaisilla hoitotuotteilla. Hoidoissamme käytämme mm.luonnollista Eko-sertifioitua Lakshmi sarjaa sekä kansainvälisesti palkittua upeita kotimaisia Purodore ja Beauty Spa tuotteita. Meiltä löydät myös laadukkaat Inglot meikit. Jotta pystymme tarjoamaan jokaiselle rauhallisen hoitohetken , toivomme että varaat ajan nettiajanvarauksestamme tai puhelimitse. Voit myös varata pienen ajan ostoksille tullessasi ajanvarauksestamme. Missiomme on "Ajaton kauneus ", hehkuvan kaunis, terve, elinvoimainen iho sekä täydellisesti rentoutunut mieli ja keho. Olet lämpimästi tervetullut hoidettavaksi osaaviin käsiimme, Arja ja Mari

Henkilökunta

Employee picture

Mari

Sky- kosmetologi, Kansainvälinen Cidesco-tutkinto. Minulla on takanani pitkä, yli 30 vuoden kokemus erilaisissa kauneudenhoitoalan tehtävissä: kosmetologina, kouluttajana sekä maahantuonnin parissa. Jatkuvasti kehittyvä kauneudenhoitoala ja halu tarjota asiakkaille parasta mahdollista hoitoa on työni ehdoton "sydän". Minulle tärkeätä on asiakkaan tarpeisiin paneutuminen ja halu löytää juuri hänelle sopivat hoitomenetelmät ja -tuotteet. Haluan tarjota asiakkaalleni kiirettömän rentouttavan hetken hoidettavana. Vahvuuteni on mm. kasvojen erikoishoidot kuten esim. happokuorintahoidot. Olet lämpimästi tervetullut hoidettavaksi !

Employee picture

Arja

Sky-kosmetologi, Erikoiskosmetologi, Estenomi, Ammatinopettaja Hei, Olen Arja, Atelje Elean toinen yrittäjä. Olen toiminut kauneudenhoitoalan eri tehtävissä lähes 30 vuotta, joista viimeiset 14 vuotta alan opettajana. Keskityn kokonaisvaltaiseen ja elämykselliseen ihonhoitoon auttaen sinua erilaisten iho-ongelmien hoidossa. Kasvohoidot, erikoiskasvohoidot (mm. kasvojen lymfahoidot sekä qua sha -hoidot), erilaiset rentouttavat hoitokäsittelyt (mm. aromaterapiahieronta, intialainen päähieronta) sekä ihanan kokonaisvaltaiset ayurvediset hoidot ovat erityisosaamistani ja intohimoni. Tarjoan asiakkailleni tuloksellista ihonhoitoa luonnonmukaisilla tuotteilla sekä mahdollisuuden kokonaisvaltaiseen levähdyshetkeen ja rentoutumiseen. Hoidan Sinua vankalla ammattitaidolla ja suurella sydämellä kiireettömästi. Lämpimästi tervetuloa! Minut tavoittaa numerosta 040 5709620

Lahjakortit

Ajanvaraus

Varaa aika

Yhteystiedot

Hei, tavoitat meidät puhelimitse seuraavista numeroista: 040 5709620 Arja 040 7500446 Mari

Sijainti

 Kauneuden ja hyvänolon Atelje Elea

 +358407500446

 Hämeentie 8 30100 Forssa

 atelje.elea@gmail.com

Ota meihin yhteyttä

Hinnasto

Kesän kampanjahoidotHinta alk.
Lakshmi -kesähoito kasvoille
Ihanan raikas kesäinen hoito ihollesi sisältäen kulmien intensive kestovärjäyksen sekä muotoilun. Hoito sisältää kuorinnan, kevyen hieronnan, kirkastavan naamion sekä lopuksi laitettavan voiteen yhteydessä halutessasi ihanasti päivettävät rusketustipat. Tuloksena raikas ja kuulas iho!
95,00 €
Kookoshoito vartalolle
Herkullisen kesäinen, kosteuttava ja ravitseva hoito vartalolle sisältää kookos vartalokuorinnan sekä kevyen, rentouttavan vartalohieronnan suloisella kookosöljyllä. Tuloksena samettisen pehmeä iho.
75,00 €
Ihanat hoitopaketitHinta alk.
Pisara Luxusta-Purodore hoitokokonaisuus
Kansainvälisesti palkitun kotimaisen Purodore sarjan upea hoitokokonaisuus sisältää kasvo- ja kaulahoidon sekä rinnanalueen kiinteyttävän hoidon. Hoito on täydellisesti rentouttava sekä ihoa tehokkaasti kiinteyttävä. Pisara luxusta - hoitokokonaisuus on Marin suositus ihanaksi lahjaksi rakkaimmalle.
139,00 €
Shanti Glow -hoitokokonaisuus
Hurmaava hoitokokonaisuus, jossa yhdistyvät kehoa ja mieltä energisoiva intialainen päähieronta sekä ihoa virkistävä ayurvedinen kasvohoito sertifioidulla Lakshmi -luomukosmetiikalla. Shanti Glow on Arjan suositus ihanaksi lahjaksi läheiselle tai itselle.
135,00 €
Shanti Loving -hoitokokonaisuus
Lempeän kosketuksen hoitokokonaisuus, jossa yhdistyvät intialainen päähieronta sekä koko selän ja käsivarsien hieronta lämpimillä energiakivillä. Shanti Loving on Arjan suositus ihanaksi lahjaksi läheiselle tai itselle.
120,00 €
Elean Unelma -kasvo-&vartalohoito
Täydellinen hoito Sinulle kun tarvitset hetken pitääksesi huolta itsestäsi sekä irtautuaksesi arjesta. Anna Unelman viedä....
145,00 €
KasvohoidotHinta alk.
Lakshmi kasvohoito-rituaali ihotyypin mukaan
Lakshmi kasvohoitorituaali on kokonaisvaltainen hoito, joissa yhdistyvät ayurveda, aromaterpia ja fytoterapia. Hoitoelämys kaikille aisteillesi! Nauti täydellisen rentouttavasta hoitorituaalista. 100% luonnolliset Lakshmi tuotteet ovat eko sertifioitua luonnonkosmetiikkaa. Vata - kuivalle ja elottomalle iholle Pitta - herkälle, punoittavalle ja kuivalle iholle Kapha - rasvaiselle ja sekaiholle
95,00 €
Kirkastava Lakshmi Skinglow -hoitorituaali
Ayurvedinen ja aromaterapeuttinen ihon pigmentaatiohäiriöitä korjaava tehohoito. Pigmenttiläiskien kirkastamisen ja ennaltaehkäisyn lisäksi se hoitaa kuivaa ihoa tehden ihosta pehmeän ja tasaisen värisen.
89,00 €
Akwaterra kasvohoito
Akwaterra - kasvohoito on täydellisesti ihoa tarpeita huomioiva kasvohoito. Rentouttava, kosteuttava, tasapainottava , kiinteyttävä - ihon tarpeiden mukaan.  Ainutlaatuinen hoitokokemus, jossa kasvojen ja niska hartiaseudun käsittely lämpimillä  Akwaterra -hoitopäillä. Kasvohoidossa käytettävät luonnonmukaiset tuotteet sekä Akwaterra hoitorituaali rentouttavat mielen , poistavat jännityksiä kasvojen ja niskan alueelta. Ihastuttava hoitokokonaisuus sekä naisille että miehille.
89,00 €
Ayurvedinen kasvohoito
Täydellinen kasvohoitorituaali, jossa tehdään kokonaisvaltainen ihon tarpeiden mukainen hoito kasvoille sisältäen kasvojen marmapistehieronnan. Hoidossa käytetään ekosertifioitua luonnonkosmetiikkaa ja kasvohierontaan valitaan ihon tarpeisiisi sopiva lämmin hoitoöljy.
95,00 €
Miesten Soulman Lakshmi kasvohoitorituaali
Miehen iholle erityisesti kehitetty kasvohoito, joka sisätää kuorinnan, ihanat lämpimät kompressit kasvoille, rentouttavan hieronnan sekä virkistävän naamion.
69,00 €
Netra silmänympäryshoito
Ikääntyvää silmänympärysihoa täydellisesti virkistävä, kiinnteyttävä ja kirkastava erikoishoito. Alkupuhdistus, hieronta, naamio, seerumi, kristallihieronta, hoitovoide.
40,00 €
Pinnallinen happokuorinta
Uskomattoman tehokas happokuorinta kasvohoito; poistaa iholta kuolleen ihosolukon, syväpuhdistaa, madaltaa arpia ja juonteita, tasapainottaa talineritystä, vähentää rasvakiiltoisuutta, vaalentaa pigmenttimuutoksia. Suunnittelemme yhdessä ihon happokuorintoihin erikoistuneen kosmetologimme kanssa juuri sinun iho-onglmaasi.
100,00 €
V-Carbon lifting
Luonnon kasvihiiltä sisältävä tehohoito väsyneelle, epäpuhtaalle ja veltostuneelle iholle. Vähentää hienoja juonteita ja ryppyjä. Tiivistää laajentuneita huokosia. Tehokkaasti piirteitä kohottava vaikutus, välittömästi tiiviimpi ja napakampi iho!
110,00 €
Beauty Spa Lifting kasvohoito/ Erikoiskasvohoito
SUPER Tehokas lifting kasvohoito ikääntyvälle iholle! Beauty Spa lifting -otsonihoito kiinteyttää ja vahvistaa ihoa. Hoidossa käytetyt toiminnalliset peptidit tasoittavat ryppyjä ja antavat iholle nuorekkaan raikkaan ilmeen.
95,00 €
Yin Your Skin® Pro Kosmeettinen Gua Sha kasvoille
Olemme kouluttautuneet vaativaan ammattilaisille tarkoitettuun Yin Your Skin ® Pro Kosmeettinen Gua Sha menetelmään. Kosmeettinen Gua Sha - hoito on äärimmäisen rentouttava, tehokas ja luonnollinen vaihtoehto pistoshoidoille ja kemiallisille kuorinnoille. Käsittely poistaa turvotusta, kiinteyttää ihoa, silottaa ryppyjä, kirkastaa ja tasoittaa ihon väriä, tuo kasvojen piirteet kauniisti esille. Hoidossa käytämme Bian-kivestä valmistettua Gua Sha lastaa sekä Jade -kivestä valmistettua lusikkaa.
120,00 €
Purodore kosteuttava kasvohoito eritt. kuivalle iholle
Suomalaisen Purodore - sarjan tehokkaasti ihoa kosteuttava ja rauhoittava kasvohoito. Hoito stimuloi solujen aineenvaihduntaa sekä estää ihon kuivumista pitkään. Tuloksena saat kauniin ja elastisen ihon, joka näyttää kuulaalta ja hyvinvoivalta. Kosteuttava kasvohoito sopii hienosti kaikille ihotyypeille
85,00 €
Ihonpuhdistuskasvohoito/ Mekaaninen ihonpuhdistus
Mekaaninen ihonpuhdistus on perinteinen tehokkaasti ihoa puhdistava hoito. Hoito käsittää ihon kuorinnan, syväpuhdistuksen sekä naamion. Hoito päätetään rauhoittavilla ja puhdistavilla hoitotuotteilla iholle. Tuloksena puhdas , raikas iho!
80,00 €
Täydellinen ihonpuhdistuskasvohoito
Sisältää ihon pintapuhdistuksen, kuorinnan, syväpuhdistuksen , kulmien siistimisen sekä kasvojen ja decolten hieronnan. Ihanan rauhoittavan/puhdistavan naamion, jonka aikana käsien tai niska /hartiaseudun rentouttavan hieronnan.
110,00 €
Nuoren ihonpuhdistus kasvohoito (alle 16v.)
Nuoren ihon hellävarainen ihonpuhdistuskasvohoito sisältää alkupuhdistuksen , kuorinnan, syväpuhdistuksen mekaanisesti, rauhoittavan/puhdistavan naamion. Opastuksen ihon kotihoitoon.
65,00 €
Lymfakasvohoito
Lymfakasvohoito tehdään ihon tarpeiden mukaisilla ekologisilla Lakshmi -hoitotuotteilla. Kasvohoitoon kuuluu alkupuhdistus, kuorinta, hoitoöljy/seerumi, lymfahieronta, kasvo- ja silmänympärysnaamio sekä hoitovoiteet. Lymfahieronnalla pyritään edesauttamaan ihon aineenvaihduntaa, poistamaan kuona-aineita sekä turvotusta, rauhoittamaan ja rentouttamaan ihoa sekä kiinteyttämään kudoksia.
85,00 €
Purodore erik.kasvohoito tasapainottamaan ihoa
Purodore on korkealuokkainen, vankkaan tutkimusnäyttöön nojaava kotimainen ja kansainvälisesti palkittu premium-luonnonkosmetiikkasarja.Tuotteita ei ole kyllästetty turhilla täyteaineilla eivätkä ne sisällä synteettisiä säilöntäaineita. Tehokas erikoishoito ihon ongelmien tasapainoittamiseen! Sisältää pintapuhdistuksen, tehokkaan hedelmähappo kuorinnan, kevyen hieronnan sekä luxus naamion.
105,00 €
Ripset ja KulmatHinta alk.
Ripsien värjäys
Ripsien kestovärjäys.
20,00 €
Kulmien värjäys ja muotoilu
Kulmien muotoilu ja kestovärjäys.
25,00 €
Kulmien muotoilu
Kulmien siistiminen, muotoilu valitulla menetelmällä (sokerointi, vahaus, nyppiminen).
20,00 €
Intensive ripsien TAI kulmien kestovärjäys
Kestovärjäys erittäin hyvin kiinnittyvällä sekä kestävällä intensive kestovärjäys menetelmällä.
20,00 €
Intensive kulmien kestovärjäys & muotoilu
Kestovärjäys erittäin hyvin kiinnittyvällä sekä kestävällä intensive kestovärjäys menetelmällä. Kulmien muotoilu valitulla menetelmällä (sokerointi, vahaus, nyppiminen).
25,00 €
Intensive ripsien & kulmien kestovärjäys sekä muotoilu
35,00 €
Klassinen ripsipidennys
Klassisissa ripsienpidennyksissä ripsiin kiinnitetään yksi ripsikuitu yhteen ripseen, jolloin lopputulos on luonnollisempi. Mistä sitten tietää, kumpi sopii sinulle paremmin klassinen vai hybridiripsipidennys?s Jos pidät tuuheuttavista ripsiväreistä, pidät luultavasti myös hybridiiripsistä enemmän. Jos taas tykkäät erottelevista maskaroista, klassiset ovat sinun juttusi. Klassiset ripset on hyvä huoltaa n.3 vko.n välein.
95,00 €
Klassisten ripsien pikahuolto.
Pikahuolto klassisille ripsienpidennyksille.
55,00 €
Pidennysten poisto
Ripsienpidennysten hellävarainen poisto.
30,00 €
Hybridi ripsipidennys
Hybridi-ripsienpidennykset ovat sekoitus volyymiripsiä sekä klassisia ripsiä. Yhdistämällä kahta eri tekniikkaa saadaan luonnollinen lopputulos, mutta samalla myös sopivasti tuuheutta ripsiin.
95,00 €
Hybridiripsipidennysten huolto
Huolto hybridiripsipidennykselle kun vähint. 1/3 osa ripsistä jäljellä. (max väli pidennysten laittamisesta 5vko:a).
55,00 €
Kulmien laminointi/Brow Lift & intensive kestovärjäys
Brow Lift, eli kulmien laminointi tarkoittaa kulmien pitkäkestoista muotoilua, jossa kulmakarvat muotoillaan/laminoidaan mahdollisimman siisteiksi ja tuuheiksi. Hoito sopii kaikille; tuuhet kulmat pysyvät paremmin aloillaan ja ohuet saavat symmetriaa ja volyymia. Kulmakarvat on helppo harjata haluttuun muotoon hoidon jälkeen. Hoito säilyy kauniina 2-5 viikkoa
65,00 €
Brow lift /Kulmien laminointi sekä Lash Lift/ ripsien kestotaivutus paketti
Lash & Brow Lift -paketissa teemme samanaikaisesti sekä ripsien kestotaivutuksen ja kulmien laminoinnin.
90,00 €
Lash lift /Ripsien kestotaivutus & ripsien intensive värjäys
Ripsien kestotaivutuksen avulla luonnollisiin ripsiin saadaan kaunis lopputulos pitkäksi aikaa. Kestotaivutuksen avulla ripset kestotaivutetaan kauniille kaarelle, joka tuo ripset ja ripsien pituuden paremmin esiin. Hoidon yhteydessä tehtävä kestovärjäys korostaa kauniisti ripsilinjaa ja saa ripset näyttämään pidemmiltä. Monet ottavatkin Lash Liftin säännöllisesti, jotta ripset pysyvät koko ajan kauniina ja pidempinä. Lash Liftin kanssa voi myös käyttää ripsiväriä normaalisti.
70,00 €
MeikitHinta alk.
Päivämeikki
Piristä päivääsi kevyellä ja raikkaalla päivämeikillä.
40,00 €
Juhlameikki
Kaunis juhlameikki laadukkailla tuotteilla . Toiveittesi mukainen juhlameikki, kestää huoliteltuna koko juhlapäivän – aina iltaan asti. Meikkauksen hinta sisältää ripsitupsut haluttaessa.
55,00 €
Häämeikki
Klassisen kaunis häämeikki on tärkeä osa morsiamen hääpäivän tyyliä. Upea ja kestävä meikki antaa sinulle viimeisen silauksen itsevarmuutta ja olet valmis päivääsi kuningattarena. Klassiset meikkityylit kestävät aikaa. Häämeikkimme sisältää aina myös koemeikin.
98,00 €
Meikinopastus
Henkilökohtainen meikinopastus, jossa tutustutaan mm. tuotteisiin ja tekniikkaan. Opastus räätälöidään sinun toiveidesi mukaan: haluatko oppia siistin päivämeikin, kaipaatko neuvoja juhameikin tekemiseen? Vai onko sinulla ongelmia silmien meikkaamisen kanssa, kenties haluat vain päivittää oman meikkipussisi sisällön ja oppia uusia niksejä. Perusteellinen opastuksemme sisältää meikkauksen sekä kirjalliset ohjeet omaan meikkiin. Kesto 1,5h.
75,00 €
Meikki-ilta ryhmälle (min.4 henk.- max 8 henk)
Vietä mukava ilta Atelje Elean viihtyisissä tiloissa ystäväporukalla tai vaikkapa työkavereiden kesken uutta oppien. Saat vinkkejä välineistä, meikkaustekniikoista sekä henkilökohtaista opastusta meikin tekemiseen. Meikki-illassa meikkaajamme tekee opetusmeikin alusta loppuun yhdelle osalistujalle jolloin pääset näkemään ja kuulemaan tarkasti meikin tärkeät perusteet. Jokainen pääsee myös itse kokeilemaan meikin tekemistä uusilla tuotteilla ja vinkeillä. Hinta 65€/henk. sisältää tarjoilun .
65,00 €
Ayurvediset kasvohoidotHinta alk.
Ayurvedinen Lakshmi -kasvohoitorituaali
Lakshmi -kasvohoitorituaali on kokonaisvaltainen hoito, joissa yhdistyvät ayurveda, aromaterpia ja fytoterapia. Hoitoelämys kaikille aisteillesi! Nauti täydellisen rentouttavasta hoitorituaalista. Hoidossa kartoitetaan ayurvedinen ihotyyppisi sekä valitaan hoitotuotteet ihon tarpeiden perusteella. Lakshmi -hoitotuotteet ovat ammattikäyttöön tarkoitettuja, tehokkaita ja tuloksellisuutta tuovaa ekosertifioitua 100% luonnonkosmetiikkaa eteerisillä öljyillä täydennettynä.
95,00 €
KarvanpoistoHinta alk.
Brasilialainen sokerointi: Naiset
Brasilialainen sokerointi naisille. Sokerointi on hellävarainen, tehokas ja kaikille ihotyypeille sopiva karvanpoistomenetelmä.
68,00 €
Bikinirajan sokerointi
Bikinirajan sokerointi. Sokerointi on hellävarainen, tehokas ja kaikille ihotyypeille sopiva karvanpoistomenetelmä.
40,00 €
Säärien sokerointi
Säärien sokerointi. Sokerointi on hellävarainen, tehokas ja kaikille ihotyypeille sopiva karvanpoistomenetelmä.
45,00 €
Kainaloiden sokerointi
Kainaloiden sokerointi. Sokerointi on hellävarainen, tehokas ja kaikille ihotyypeille sopiva karvanpoistomenetelmä.
25,00 €
Reisien sokerointi
Reisien sokerointi. Sokerointi on hellävarainen, tehokas ja kaikille ihotyypeille sopiva karvanpoistomenetelmä.
35,00 €
Käsivarsien sokerointi
Käsivarsien sokerointi. Sokerointi on hellävarainen, tehokas ja kaikille ihotyypeille sopiva karvanpoistomenetelmä.
30,00 €
Sokerointipaketti: Bikiniraja + kainalot + sääret
Bikinirajan, kainaloiden ja säärien sokerointi. Sokerointi on hellävarainen, tehokas ja kaikille ihotyypeille sopiva karvanpoistomenetelmä.
75,00 €
Sokerointipaketti: Brassi + kainalot + sääret
Brasilialainen sokerointi, sekä kainaloiden ja säärien sokerointi. Sokerointi on hellävarainen, tehokas ja kaikille ihotyypeille sopiva karvanpoistomenetelmä.
100,00 €
Ylähuulen sokerointi
Sokerointi on hellävarainen, tehokas ja kaikille ihotyypeille sopiva karvanpoistomenetelmä myös kasvojen alueelle. Hidastaa karvojen kasvua ja tekee kasvavasta karvasta hennomman ja pehmeämmän.
15,00 €
Leuan alueen sokerointi
15,00 €
Kasvojen alueen sokerointi
Sokerointi on hellävarainen, tehokas ja kaikille ihotyypeille sopiva karvanpoistomenetelmä myös kasvojen alueelle. Hidastaa karvojen kasvua ja tekee kasvavasta karvasta hennomman ja pehmeämmän. Kesto noin 45 min.
45,00 €
VartalohoidotHinta alk.
Lakshmi Garshan DREN DETOX -vartalohoito- rituaali (Kapha)
Lakshmi Garshan DREN -vartalohoitorituaali on hoito, jonka tuloksena on kokonaisvaltainen hyvänolon tunne sekä pehmeä ja elastinen iho. Hoito on puhdistava, kehon lymfanestekiertoa parantava sekä ylimääräistä nestettä poistava. Hoito sisältää kuivahieronnan luonnonsilkki-hansikkailla, kuorinnan, hieronnan lämpimällä öljymutaseoksella sekä hoitovoiteen.
90,00 €
Lakshmi Garshan TONIC -vartalohoitorituaali (Pitta)
Garshan TONIC -vartalohoitorituaali palauttaa ihon kimmoisuuden, stimuloi ja vahvistaa sidekudosta, parantaa elastiinin ja kollageenin tuotantoa, poistaa nesteitä ja kuona-aineita sekä polttaa rasvaa ja parantaa ihon hapenottokykyä. Hoito sisältää kuivakuorinnan luonnonsilkkihansikkailla sekä suolakristallikuorinnan, stimuloivan ja kiinteyttävän ampullin ja hieronnan stimuloivalla levä-mutaseoksella, lopuksi cell tonic voide.
90,00 €
Lakshmi Garshan SLIM Cellulite -vartalohoitorituaali (Vata)
Slim Cellulite -vartalohoitorituaali on luotu hoitamaan kovaa, paikallista selluliittia sekä poistamaan rasvakertymiä tyypillisiltä alueilta joihin rasvaa yleensä kerääntyy, esim. reiden ulkoreunat, polven sisäpuolet, pakarat. Vähentää tehokkaasti selluliittia sekä parantaa kudosten hapenottokykyä ja lymfakiertoa. Tuloksena välittömästi kiinteämpi, kirkkaampi ja pehmeämpi iho. Parhaimman tuloksen saavuttamiseksi suositellaan valmistelevaksi hoidoksi Garshan DREN Detox vartalohoitoa.
90,00 €
Akwaterra vartalon hieronta & rentoutushoito
Ainutlaatuinen rentouttava hierontakäsittely koko vartalolle! Lämpimällä vartalonhoitoöljyllä sekä ainutlaatuisella hierontatekniikalla toteutettu kokonaisvaltainen hoito joka rentouttaa sekä kehon että mielen.
89,00 €
Akwaterra vartalon & kasvojen hieronta sekä rentoutushoito
Ainutlaatuisen rentouttava hoitokäsittely hiusrajasta varpaisiin. Nauti lämpimästä luonnonöljyjen hyvää tekevästä voimasta ihollesi sekä äärimmäisen rentouttavasta hierontatekniikasta. Hoito sisältää koko vartalon kuivakuorinnan , kasvojen hellän kuorinnan sekä kasvonaamion.
120,00 €
HierontaHinta alk.
Intialainen päähieronta
Intialainen päähieronta on hyvin rentouttava ja jännitystiloja laukaiseva hoitomuoto, jonka juuret ovat vanhassa intialaisessa ayurveda-perinteessä. Hoitotapahtumaan varataan aikaa 60 min. ja se sisältää alkukeskustelun sekä hoitokäsittelyn yläselän, hartioiden, olkavarsien, niskan, pään, korvien ja kasvojen alueelle.
60,00 €
Aromaterapia-hieronta
Aromaterapiahieronta on lempeä hoitokäsittely koko keholle päästä varpaisiin ja hoidon lopputuloksena on rauhallinen ja rentoutunut olo ja mieli. Hoidossa käytettävät öljyt ovat korkealaatuisia ja ne valitaan yksilöllisesti sinun tarpeisiisi.
89,00 €
Ayurvedinen hoitoelämys
Hoitokokonaisuus täydelliseen rentoutumiseen ja hyvään oloon. Hoidossa käsitellään koko keho lempeästi sekä huomioidaan ihon hoidolliset tarpeet yksilöllisesti. Sisältää kasvohoidon ja vartalohoidon, jonka tuloksena on kuulas, elinvoimainen iho sekä täydellisesti rentoutunut keho ja mieli.
165,00 €
Kuumakivihieronta
Ihana stressiä poistava, syvärentouttava ja lihasjännityksiä laukaiseva hyvänolonhoito. Verenkierron paraneminen elvyttää myös ihoa tehden siitä tasaisemman ja terveemmän näköisen. Hoitokäsittelyssä yhdistyvät erilaiset hierontamenetelmät sekä lämpimät kivet. Hoidossa käytettävät öljyt ovat korkealaatuisia ja ne valitaan yksilöllisesti sinun tarpeisiisi. Hoitokäsittelyssä voidaan käyttää myös "taianomaisia" voimakkaasti maadoittavia ja energisoivia Obsidiaanikiviä.
89,00 €
Muut hyvinvointipalvelutHinta alk.
Ostoksille Eleaan / Ihonhoito-opastusta !
Jotta voimme keskittyä juuri Sinun vierailuusi Eleassa oli sitten kyse ihonhoidon neuvonnasta tai haluat poiketa meille ostoksille, varaa pieni aika tapaamiseen!
0,00 €
Banner